drs. Lara A. Cajko

cosmetisch arts, psycholoog

dr lara botox rotterdam
Lara Cajko heeft zich sinds 2010 gespecialiseerd in cosmetische behandelingen waarbij de nadruk ligt op een natuurlijk resultaat met minimale risico's. Hierdoor onderscheidt Allure zich van veel andere cosmetische klinieken.

Deskundigheid, nauwkeurigheid en een oog voor detail zijn voor Lara kenmerkend waarbij de tijd nemen voor consulten en behandelingen haar uiterst belangrijk is.

Zij heeft haar artsexamen behaald aan de Erasmus Universiteit. Daarnaast is zij als psycholoog afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht. In 2011 heeft Lara haar baan als medisch adviseur bij een multinational in de farmaceutische industrie opgezegd om haar eigen praktijk Allure op te richten (2012).

In haar werk als medisch adviseur hield Lara toezicht hield op de medisch ethisch correcte uitvoer van geneesmiddelenonderzoek in Nederland, Belgie en het Verenigd Koninkrijk. Mede dankzij deze ervaring is zij in staat de juiste producten te selecteren, waar veiligheid en effectiviteit altijd bepalende factoren zijn.

Lara is Amerikaanse van oorsprong en volgt de huidige ontwikkelingen in de cosmetische esthetique nauwlettend. Zij is aangesloten bij de beroepsvereniging NVCG.

Vraag een consult aan

Tijdens een vrijblijvend consult worden uw wensen en de mogelijkheden van de behandelingen besproken met een behandelplan dat bij uw wensen aansluit.