praktijk Lara Cajko

praktijk psychologie: coaching en advies

Voor wie is dit geschikt? Onder andere diegene die:
  • Een persoonlijk ontwikkelingstraject willen volgen of loopbaan verandering willen exploreren.
  • Met een depressie of burn-out of overmatige stress worden geconfronteerd.
  • Conflicten ervaren in relatie met partner of werkgever.
  • Problemen voortvloeiend uit werk - privé disbalans.
  • Kampen met verlies, zoals scheiding, overlijden van de partner, of ontslag.

Wat kunt u verwachten?

Individueel inzicht gevende trajecten bij levensfase veranderingen. Tijdens de initiële consult worden uw wensen en de mogelijkheden van het traject besproken met een behandelplan dat bij uw verwachtingen aansluit. Methodieken zoals cognitieve gedragstherapie, toepassingen vanuit de biologische psychiatrie en ook bewegingstherapie kunnen aangeboden worden, echter waar nodig zal zij doorverwijzen. U kunt rekenen op persoonlijk begeleiding en deskundige behandeling in een vertrouwelijke sfeer.
Lara Cajko houdt haar praktijk aan de Rotte in Rotterdam. Deze bijzondere locatie is gelegen in de beschutting van een rijksmonumentale boerderij, in alle rust en ruimte. 

Door wie?

Lara Cajko, geboren in 1972 in de Verenigde Staten, is in 1997 afgestudeerd als psycholoog aan de Universiteit Utrecht en in 2004 haar arts opleiding voltooid aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Zij heeft gewerkt als psychiater in opleiding in het Erasmus MC zowel in de kinder-en jeugdpsychiatrie alsook volwassen psychiatrie. Ook heeft zij zes jaar als medisch adviseur bij een groot multinational gewerkt. In 2012 heeft Lara Allure, een medisch cosmetisch praktijk, opgericht. Doordat haar klanten steeds vroegen om psychologisch begeleiding, dikwijls na aanleiding van echtscheidingen en problemen voortvloeiend uit werk - privé onbalans, voert zij met name psychologisch praktijk. Lara werkt deels bij de jeugdgezondheidszorg waar zij ouders adviseert over kind gebonden problemen zoals bijvoorbeeld ADHD en autisme en collega artsen over kindermishandeling.
Lara kenmerkt zich in haar integriteit en gemak van gespreksvoering. Lara spreekt vloeiend Nederlands en Engels waarbij gesprekken in het Engels tot de mogelijkheid behoren.
BIG-registratie: 69059817101
AGB-code: 84027717

Contact

Neem gerust contact op:
+31 (0)6 270 55 936
info@allureclinic.eu